| Kuřecí maso | ||||
| Kuře chlazené | Prsa | Čtvrtky | Křídla | Křídla (úprava I) |
| Křídla (úprava V) | Stehna | Stehenní plátek bez kůže | Stehenní plátek s kůží | Špalíčky |
| Paličky | Kostry (skelety) | |||
| Kuřecí droby | ||||
| Játra | Srdce | Žaludky | ||
| Krůtí maso | ||||
| Krůta / Krocan | Prsa | Horní stehna | Spodní stehna | Steak bez kosti |
| Křídla | Krky | Medailon | Guláš | |
| Kachna | ||||
| Kachna mražená | Kachna chlazená | |||
| Ryby | ||||
| Uzená mekrela bez hlavy | ||||
| Mleté maso | ||||
| Mleté mix | Mleté vepřové | Mleté hovězí | ||
| Vepřové maso | ||||
| Kýta | Plec | Pečeně s kostí | Pečeně bez kosti | Krkovice s kostí |
| Krkovice bez kosti | Bok bez kosti | Žebírka pásky extra | Koleno zadní | Panenka |
| Lalok | Sádlo | Hlava | Koleno přední | Játra |
| Hovězí maso z býka | ||||
| Zadní - spodní šál | Zadní - vrchní šál | Zadní - ořech | Plec | Krk |
| Líčka | Falešná svíčková | Váleček | Roštěná | Svíčková 1,3 - 1,8 kg |
| Kližka | Oháňka | Býčí žlázy | Morková kost | Dršťky syrové |
| Dršťky předvařené | ||||
| Sýry | ||||
| Eidam | Gouda | |||
| Uzeniny | ||||
| Klobása papriková | Špekáčky | Debrecínský párek | Šunková klobása | Anglická slanina |